Salaojitusta Pohjois-Pohjanmaalla

Yhteydenotto

Yrityksemme tarjoaa kokonaisvaltaista salaojitusta Pohjois-Pohjanmaan seudun maanviljelijöille. Saat meiltä sekä neuvontaa että ammattitaitoisen toteutuksen laadukkaalla kalustolla. Työskentelemme aina joustavasti ja aikatauluissa pysyen. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Salaojituksen hyödyt

Salaojitus kasvattaa viljelymaan hyötyalaa sekä parantaa pellon vesitaloutta ja viljelytehokkuutta. Salaojitus myös tehostaa kasvien ravinteiden käyttöä ja pienentää ravinnehuuhtoutumia vesistöihin.


Lisäksi salaojitus helpottaa työskentelyä pellolla isoilla nykyaikaisilla työkoneilla, jotka vaativat enemmän myös pellon kuivatukselta, jotta niistä saadaan kaikki teho irti. Isot ja raskaat työkoneet sekä entistä useammin pelloilla suoritettavat toimenpiteet vaativat, että pellon vesitalous on hyvässä kunnossa. 


Ammattilaisen tekemä salaojitus takaa maankuivatuksen toimivuuden sekä pellolla työskentelyn sujuvuuden.

Monipuoliset salaojituspalvelut

Salaojapalvelu Savola Oy suorittaa monenlaiset salaojitukseen liittyvät työt ja urakat. Salaojitusputkiin voi käytössä syntyä esimerkiksi tukoksia tai ruostetta, jotka vaativat huoltoa. Salaojitukset on huollettava säännöllisesti parhaan toimivuuden varmistamiseksi. Palveluihimme kuuluvat muun muassa

  • salaojituksen kokonaispalvelu

  • salaojituksen huuhtelu

  • ojituksen huolto ja kunnossapito

  • täydennysojitukset.