Pellon salaojitusta Pohjois-Pohjanmaalla jo vuodesta 1959

Yhteydenotto

Salaojapalvelu Savola Oy on tehnyt peltojen salaojituksia ja niiden huoltoja Pohjois-Pohjanmaalla jo yli 60 vuoden ajan. Olemme alan kokenut toimija, joka toteuttaa salaojitukset luotettavasti ja joustavasti. Lopputuloksena on tehokas ja toimiva salaojitus. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Salaojitusta useammassa sukupolvessa

Salaojapalvelu Savola Oy on perustettu vuonna 1959, jolloin yrityksen toimitusjohtaja Antero Savola aloitti salaojituksen. Kipinän salaojitustöihin Savola sai maamieskoulussa vuonna 1956, osallistuessaan salaojituskurssille.


Vuonna 1959 alkoi yrityksen toiminta Hemingin konepajan JEHU-salaojituskoneella. Siitä lähtien sekä Salaojapalvelu Savola Oy että yrityksen konekanta on kasvanut ja uudistunut merkittävästi. Tänään yritys käyttää alan uusinta tekniikkaa, jotta voi tarjota tehokasta salaojitusta asiakkailleen.


Vuonna 2014 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos, jonka myötä yrityksen johto siirtyi Anteron pojille Jarmolle ja Artolle. Antero toimii kuitenkin yrityksessä edelleen hallituksen puheenjohtajana. Hän myös avustaa poikiaan ja jakaa heille vuosien varrella kertynyttä arvokasta tietotaitoaan.

Jarmo Savola aloitti salaojituksen Anteron mukana jo 70-luvulla. Salaojituksen lisäksi Jarmo hoitaa Nivalassa maatilaansa, jolla hän viljelee mm. Vähäsöyringin timoteita.


Veljeksistä nuorempi Artokin on ehtinyt olla mukana toiminnassa 90-luvulta asti. Koulutukseltaan Arto on insinööri, ja yrittäjän uran hän aloitti jo 20-vuotiaana mainosjakeluyrityksessä.


Arton ja Jarmon lisäksi mm. yrityksen myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaa myös agrologi Heikki Tihinen, joka on ollut mukana toiminnassa vuodesta 2013. Aikaisempaa työkokemusta Heikillä on maatalouden neuvonnan, hallinnon ja kaupan alalta.